groepsreizen zuid-afrika

GROEPSREIZEN ZUID-AFRIKA OVERZICHT

Groepsreizen Zuid-Afrika

Ga jij dit jaar voor een groepsreis Zuid-Afrika? Wat een geweldige keuze. De prachtige natuur, de misschien nog wel bijzondere dieren en natuurlijk de hand van Nelson Mandela zijn allemaal zichtbaar in dit bijzondere land. Ga op safari door de wildernis, geniet van de uitgestrekte landschappen vol natuur en bezoek de gevangenis waar Nelson Mandela jarenlang heeft vastgezeten. Een Zuid-Afrika groepsreis boek je niet zomaar, met veel liefde voor reizen en bijzondere landen ga je een onvergetelijke periode tegemoet. We helpen je graag een handje. We hebben van allerlei gerenommeerde aanbieders een selectie weten te bundelen in onderstaand overzicht. Klik dus snel op onderstaande links en verdiep je in de verschillende mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe met deze groepsreis naar Zuid-Afrika.

 • Zuid-Afrika, Swasiland, Lesotho etc. vanaf 15 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

 • Diverse groepsreizen door Zuid-Afrika vanaf 15 dgn, vanaf €1800 Meer informatie

 • Van Tafelberg tot Johannesburg vanaf 15 dgn, vanaf €1800 Meer informatie

 • Leuke groepsrondreizen Zuid-Afrika vanaf 16 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

 • Groepsvakanties in Zuid-Afrika vanaf 16 dgn, vanaf €1350 Meer informatie

 • Groepsrondreizen door Zuid-Afrika vanaf 17 dgn, vanaf €2200 Meer informatie

 • Verre reizen naar Zuid-Afrika vanaf 21 dgn, vanaf €1850 Meer informatie

 • Groepsvakanties in Zuid-Afrika vanaf 15 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

 • Leuk rondreizen in Zuid-Afrika vanaf 14 dgn, vanaf €1400 Meer informatie

 • Actieve reizen door Zuid-Afrika vanaf 16 dgn, vanaf €2000 Meer informatie

 • Culturele groepsreizen naar Zuid-Afrika vanaf 24 dgn, vanaf €3100 Meer informatie

 • Zuid-Afrikaanse rondreizen  vanaf 17 dgn, vanaf €2600 Meer informatie

 • Adembenemende reizen in Zuid-Afrika vanaf 15 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

 • 31 groepsreizen door Afrika vanaf 15 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

 • Klik hier voor verre single reizen naar Zuid-Afrika.

 • Klik hier voor individuele rondreizen naar Zuid-Afrika.

Een groepsreis Zuid-Afrika is de slimste keuze als je veel van het land wilt zien en horen. Want laten we eerlijk zijn: Zuid-Afrika is een land met een bewogen geschiedenis en veel natuurschoon. Alleen op reis gaan naar dit mooie land betekent waarschijnlijk de kans missen om veel te horen, te zien én te doen en zo Zuid-Afrika niet echt te leren kennen, zoals je met een groepsvakantie Zuid-Afrika wel doet! Kiezen voor een groepsreis Zuid-Afrika betekent thuis al na denken wat je wilt gaan doen in jouw vakantie. Wil je als een echte ranger op zoek gaan naar de grote vijf? Wil je jezelf een ontdekkingsreiziger voelen en in de voetsporen treden van verre voorouders en zo Kaap De Goede Hoop ontdekken? Of droom je meer van een actieve vakantie in het veelzijdige land? Zuid-Afrika kan aangedaan worden om veel verschillende redenen. En voor praktisch iedere droom is er wel een groepsreis Zuid-Afrika te vinden. Maar uiteraard is een combinatie van meerdere activiteiten ook mogelijk. Vaak is er de kans om de rondreis af te sluiten met een strandvakantie. Een groepsreis Zuid-Afrika heeft als voordeel dat je met jouw nieuwe vrienden deze afsluiting aan de kust kunt beleven.

Groepsreizen Zuid-Afrika betekent veel zien en veel doen. Een groepsreis in Zuid-Afrika vraagt natuurlijk om het spotten van ‘the big five’: de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het luipaard. Maar de vele natuurreservaten laten jouw wildlife-hart om nog veel meer redenen sneller kloppen. Zeker groot, maar toch niet genoemd bij deze ‘big five’ is de nijlpaard. Net zo goed een machtig dier om te spotten. En kijk ook eens uit naar dieren zoals de kleine stokstaartjes of de landschildpadden. Groepsreizen naar Zuid-Afrika laten je hart smelten door de prachtige panorama’s of de vele natuurreservaten, zoals het Kruger Park. Wil je meer zien dan alleen het wilde leven? Cultuur is er ook genoeg. Pretoria is bijvoorbeeld een bezoek zeker waard. Of wat te denken van het bezoeken van een township zoals Soweto? Wil je zien hoe Holland verbonden is met het verleden van Zuid-Afrika? Bezoek dan de Karoo, een landstreek in Zuid-Afrika, waar echte Afrikaanse dorpjes mooie Oud Hollandse huizen herbergen. Of ga op zoek naar een reis die je voert langs de beroemde Tuinroute, welke langs de zuidkust loopt. Een groepsvakantie in Zuid-Afrika is dan ook de sleutel tot een indrukwekkende vakantie en heeft voor ieder wat wils. Dus: ‘totsiens in Suid-Afrika’

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.