groepsreizen jongeren

GROEPSREIZEN JONGEREN OVERZICHT

Groepsreizen jongeren

Ga jij voor het eerst op een vakantie en wil je dit onvergetelijk maken? Een reis naar een bijzondere bestemming ver weg of juist dichtbij? Het zal in ieder geval een bijzondere vakantie moeten worden. Omdat je niet graag alleen reist ben je op zoek naar een groepsreis voor jongeren. Samen met jongens en meiden van rond je leeftijd samen deze bijzondere ervaring delen. Wellicht omdat zij met hetzelfde idee zitten. Waarom dit dan niet op deze bijzondere manier samen delen? Kies jij voor bijvoorbeeld een bijzondere zonvakantie naar een bijzondere bestemming? Hou je meer van actieve jongeren groepsreizen? Of ga jij vol overgave voor een vakantie op bijvoorbeeld een zomerkamp? De vakanties en mogelijkheden zijn eindeloos! Waar je ook voor kiest we helpen je graag op weg bij het vinden van een bijzondere jongeren groepsreis. Van actief tot zonvakantie, we wensen je bij voorbaat een onvergetelijke reis toe!

Wellicht is een groepsvakantie met jongeren niet het eerste waar je aan zit te denken als je op vakantie wilt, maar zo’n reis is de ideale manier om het avontuur te combineren met het maken van nieuwe vrienden. Het reizen zit in je bloed, dan kun je niet ontkennen, maar een strandvakantie naar Mallorca met een groep vrienden zie je niet zitten. Jij wilt de wereld ontdekken! Jij wilt een je euro’s omruilen voor een vreemd munteenheid, maaltijden uitkiezen van een menukaart die je niet kunt lezen en je verwonderen over de mode van dat moment, daar aan de andere kant van de aardbol. Er zijn vele bijzondere bestemmingen te ontdekken met groepsreizen voor jongeren. Misschien vind je het al exotisch genoeg om te genieten van Mediterrane gerechten en kun je niet wachten om ‘real-life’ te oefenen met de taal die je al jaren bestudeert. Een groepsreis voor jongeren is het antwoord. Je reist samen met een groep leeftijdsgenoten, zodat je kunt praten over de onderwerpen die jullie bezighouden. Wellicht maak je tijdens je groepsvakantie met jongeren vrienden voor het leven. Misschien ken je nog niemand die een groepsreis voor jongeren heeft gemaakt, dan is het extra spannend om deze stap te zetten.

De organisaties van groepsreizen voor jongeren nemen jou een stuk verantwoordelijkheid uit handen, wat prettig kan zijn als je nog nooit ver weg bent geweest of als je het te druk hebt met studeren of werken. De reisorganisatie zet een mooie route uiteen, regelt de accommodatie, de tickets en zorgt dat je goed opgevangen wordt bij aankomst in het vreemde land. De kans is groot dat jij een bepaald budget in gedachte hebt voor je vakantie. Groepsreizen voor jongeren, naar bijvoorbeeld Azië, zijn helemaal niet vanzelfsprekend duurder, dan een strandvakantie met vrienden in Europa. Het is namelijk zo dat de kosten van levensonderhoud in Aziatische landen veel lager zijn dan in Europa. Bovendien is de dag anders ingedeeld en bestaat voor een groot deel uit het opdoen en delen van indrukken, in plaats van het opdoen van zon en alcohol. Zien hoe de mensen leven aan de andere kant van de wereld kan een diepe indruk op je achterlaten. Ervaar de spanning en het avontuur van samen met een groep leeftijdsgenoten een ander land of cultuur te ontdekken. Groepsreizen voor jongeren geven je herinneringen die je nooit meer zult vergeten! Waar je keuze ook naar uit gaat…we wensen je alvast een onvergetelijke vakantie toe.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.