Groepsreizen België

GROEPSREIZEN BELGIË OVERZICHT

Groepsreizen België

Voor een veelzijdige groepsvakantie hoef je niet ver te rijden. België beschikt over geweldige steden, mooie outdoor gebieden en heerlijke stranden. Wil je genieten van cultuur dan bezoek je Gent, Brugge of Antwerpen. Wil je een actieve groepsvakantie in de ruige natuur dat zijn de Ardennen een heel leuk alternatief. En wil je deelnemen aan een groepsvakantie op het strand, dan zijn Oostende, Knokke-Heist en Blankenberge aanraders. Bekijk hieronder het aanbod groepsreizen bij onze zuiderburen.

  • TIP! Actieve groepsweekenden voor singles in de Belgische Ardennen – vanaf €349  – meer informatie

  • Single wandelvakanties in België – vanaf €500 – meer informatie

  • Groepsvakanties en lange groepsweekenden in België met thema kunst, WOI, Napoleon of de Bourgondiërs– vanaf €449  – meer informatie

  • Kijk voor alle single reizen naar België op single reizen in België.

Ben je van plan om aan een groepsvakantie in België deel te nemen, dan is de kans groot dat je heel wat mooie bezienswaardigheden en monumenten tegen zult komen. Misschien wel de mooiste stad van Noord-Europa is het magische Gent. Hier neem je een kijkje bij het middeleeuws kasteel Gravensteen in het hart van Gent. Het werd gebouwd in de 12e eeuw en diende als zetel voor de graaf van Vlaanderen. Het kasteel is goed bewaard gebleven en biedt een fascinerende kijk op het middeleeuwse leven. U kunt de verschillende kamers van het kasteel bezoeken, waaronder de wapenkamer en de kerker. Het uitzicht vanaf de top van het kasteel is ook adembenemend. Vervolgens komt u even bij met een lekker Belgisch biertje op de Korenmarkt, omgeven door prachtige middeleeuwse gebouwen. Ook beklimt u de Belfort, de middeleeuwse klokkentoren die hoog boven Gent uittorent.Bezoekt u hierna Antwerpen, dan is de kans groot dat u aankomt op het bijzondere treinstation met architectuur uit de belle époque. Het station heeft een prachtige hal met een glazen koepel en een uitgebreide collectie kunstwerken. Hier bezoekt u het middeleeuwse kasteel genaamd Het Steen, dat o.a. een gevangenis is geweest. Uiteraard maakt u hier ook een rondvaart over de Schelde en brengt u een bezoek aan de gotische Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met daarin een aantal prachtige kunstwerken, waaronder een schilderij van Rubens en een beeld van de Madonna.

Hou je van outdoor activiteiten dan denk je al snel aan de ruige Ardennen. Hier kun je bijvoorbeeld kayakken op verschillende niveaus. Ben je ervaren dan kies je voor de rivier de Amblève is een rivier met wildere wateren. ben je nog niet zo ervaren, dan zijn de rivieren de Lesse en de Ourthe misschien wat passender.Ga je liever mountainbiken, dan zou je kunnen overwegen om de Trans-Ardennes-route. te nemen Deze route loopt van Givet in Frankrijk tot La Roche-en-Ardenne in België en is ongeveer 160 kilometer lang. Lijkt abseilen je een leuke activiteit dan zou je dat kunnen doen vlakbij het stadje Dinant of bij de grotten van Han. Hier kun je tevens de grotten verkennen. Een andere plek voor speleologie in de Ardennen zijn de grotten van Remouchamps. Tijdens je bezoek aan België zul je ook de Vlaamse Kust niet willen vergeten. Deze 65 kilometer lange kustlijn strekt zich uit van Knokke-Heist in het noorden tot De Panne in het zuiden, met in totaal 13 kustgemeenten.Het strand van Oostende is hierbij populair, ook onder sufers en kitesurfers. Een ander populair strand is het strand van Blankenberge dat maar liefst 3 kilometer lang is. Hier maak je uiteraard een wandeling over de beroemde pier van Blankenberge die zich uitstrekt tot in de Noordzee. Hier kun je genieten van verschillende restaurants, winkels en attracties zoals een minigolfbaan en een bungee-jump.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.