groepsreizen japan

GROEPSREIZEN JAPAN OVERZICHT

Groepsreizen Japan

Japan, de oorsprong van de zon, althans dat is wat de naam zegt. Met als hoofdstad Tokio is het een bijzonder land. Met meer dan 125 miljoen Japanners een gigantisch land. Wil jij de oorsprong van de zon ontdekken in een groepsreis? Zien waar sushi vandaan komt en de vele bezienswaardigheden bekijken? Klik snel op één van onderstaande groepsreizen Japan mogelijkheden voor meer informatie over deze bijzondere reis. We hopen dat je een bijzondere reis tegemoet gaat en wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

In Japan ervaar je een unieke combinatie van de traditionele Aziatische cultuur en de westerse invloeden van de laatste jaren. Groepsreizen naar Japan bieden je gegarandeerd een veelzijdige vakantie waar je nog jaren over na zult praten. Voel de heilige stilte als met een ervaren gids tussen de talloze tempels van Kyoto door slentert of ervaar de kracht van de imposante vulkaan Aso waarna je op een typische Japanse manier de maaltijd nuttigt; vroeg of laat word je tijdens de groepsreizen door Japan verliefd op de typische Oosterse sfeer. Tijdens de groepsreis naar Japan maak je kennis met een andere wereld. Dompel jezelf onder in deze eeuwenoude cultuur en voel jezelf één met de oosterse tradities. Raak onder de indruk van de wonderlijk mooie tuinen die verspreid over het hele land te vinden zijn en bezoek de vele oude tempels die je doen herinneren aan oude, vervlogen tijden. Een bezoek aan de oude hoofdstad Kyoto zal zeker een onderdeel zijn van je groepsvakantie Japan. Deze stad is het spirituele centrum van het land en dat merk je ook. Geniet van de gastvrijheid van de traditionele Geisha-meisjes en raak onder de indruk van vele tempels en andere heiligdommen die je hier vindt en kunt bezichtigen.

Breng een bezoek aan Hiroshima en besef welke vreselijke gevolgen de Tweede Wereldoorlog had. Onder de indruk van al deze herinneringen? Ontspan dan bij de oudste waterbronnen van het land in Matsuyama. Dompel jezelf onder in het heerlijke water van één van de badhuizen en voel de natuurlijke warmte je lichaam binnendringen. Je zult als herboren zijn! Tijdens je groepsvakantie in Japan ontdek al snel de veelzijdigheid van het land. Ervaar de hypermoderne sfeer in wereldstad Tokyo met hippe wijken, de nieuwste gadgets en entertainment voor jong en oud. Proef van de beste sushi in deze hoofdstad voordat je afreist naar het platteland waar een serene rust heerst en waar je kunt genieten van bijzondere ongerepte natuur. Voel tijdens je groepsreis Japan de zandkorrels op je lichaam op één fantastische tropische stranden of maak urenlange wandelingen door het indrukwekkende berglandschap in het binnenland van dit fantastische land. Tijdens groepsreizen in Japan maak je kennis met eilanden in Japan waar de natuur al eeuwenlang haar gang kan gaan zonder dat de mens zich daarmee bemoeit. Japan heeft alle ingrediënten voor een complete vakantie!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.