groepsreizen Afrika

GROEPSREIZEN AFRIKA OVERZICHT

Groepsreizen Afrika

Is een groepsreis Afrika een grote wens van je? Dan is het tijd om nu de volgende stap te zetten en je reis te gaan kiezen. We helpen je daarom graag op weg met diverse en gerenommeerde aanbieders die prachtige reizen organiseren. Bezoek het mooie Zuid-Afrika, het magische Egypte, gastvrij Marokko of 1 van de andere vele mooie landen. Ben jij klaar voor de vakantie van je leven? We helpen je graag op weg bij het vinden van een groepsreis naar Afrika. Onderstaand een mooi overzicht van diverse mogelijkheden. Wil je graag meer informatie lezen en op die manier nog meer informatie inwinnen voor je groepsreis Afrika? We helpen je graag op deze manier op weg. Alvast een enorm bijzondere vakantie toegewenst in Afrika.

 • TIP! Madagascar, Ethiopië, Kenia etc. vanaf 14 dgn, vanaf €1500 Meer informatie

 • TIP! Groepsreizen naar 14 Afrikaanse bestemmingen  vanaf €899 Meer informatie

 • TIP! Groepsreizen Marokko voor jongeren (18-25 jr.) en (25-39 jr.) vanaf €1.149meer informatie

 • TIP! Actieve groepsrondreizen door Afrika vanaf 8 dgn, €1000 Meer informatie

 • Groepsrondreizen door Afrika: van Marokko tot Namibië vanaf €1000 meer informatie

 • Groepsreizen voor jongeren (18 tot 32 jr.) in Zuid-Afrika en Marokko vanaf €1500meer informatie

 • 17 groepsrondreizen naar Afrika vanaf €795meer informatie

 • Single groepsreizen naar Kaapverdië vanaf €1.495meer informatie

 • Single groepsreis in Tanzania  vanaf €1.399 Meer informatie

 • 31 groepsreizen door Afrika vanaf 15 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

 • Botswana, Zimbabwe etc. vanaf 17 dgn, vanaf €2600 Meer informatie

 • Culturele groepsreizen Afrika – vanaf 12 dgn, vanaf €1300 Meer informatie

 • Klik hier voor verre single reizen naar Afrika.

Afrika: een werelddeel wat tot onze verbeelding spreekt. Waar we ons dichter bij de natuur voelen, dichter bij dat wat ooit was. Waar we op safari willen en ons willen vergapen aan de prachtige olifanten en de machtige leeuwen. Een groepsreis Afrika vraagt om het beleven van het natuurlijke leven. Zie hoe een klein olifantenjong wordt beschermd door de kudde en waar giraffen ‘oversteken’. Natuurlijk zijn deze groepsreizen Afrika niet alleen gericht op natuurreservaten of andere mooie gebieden, je kunt ook kennismaken met de bevolking in de Afrikaanse landen. Hoor hoe de trommels je oproepen om mee te dansen of vergaap je aan de vrolijke kleuren van de inheemse bewoners. Plan een groepsreis naar Afrika om eindelijk je heerlijke droom te laten uitkomen en jezelf terug te vinden tijdens een gamedrive, waarmee je op zoek gaat naar The Big Five. Voel de vibratie van de savanne of ga juist op reis door de Sahara. Laat je wiegen door een kameel, die je meevoert tijdens een tocht door deze zandvlakte. En dat zijn nog maar een paar van de activiteiten die je mee kan maken als je gaat voor een groepsvakantie Afrika. Rondreizen in Afrika betekent ondergedompeld worden in een hele andere wereld! Een groepsreis naar Afrika kan echter nog veel meer inhouden. Voel jij vooral de behoefte om de arme bevolking te helpen?

Zelfs dat kan met een groepsreis in Afrika. Ga bijvoorbeeld eerst een week als vrijwilliger aan de slag bij een kindertehuis en ga daarna met elkaar de groepsreis Afrika voortzetten als toerist. Dichterbij de mensen kan je niet komen! De laatste dagen van zulke groepsreizen Afrika kan je dan genieten van je welverdiende vakantie. Of het rondreizen en aan het werk gaan voor de Afrikaanse inwoners worden gecombineerd. Zo kan je dan de ene dag oog in oog staan met een leeuw en de dag erna met een hulpbehoevend dorp… Ben je meer van de tropische regenwouden? Wist je dat Afrika ook deze prachtige wouden herbergt? Een heel andere vakantie dus dan een reis naar de droogte van bijvoorbeeld de Sahara. Het grootste regenwoud ligt in Afrika in het gebied van de rivier de Congo. Hier leven o.a. gorilla’s! Een mooie groepsreis door dit gebied is zeker een gouden greep en laat jou kennis maken met een heel ander Afrika. Natuurlijk kan je in jouw Afrika droom ook ruimte overlaten voor een duik in het water van de vele kilometers kust van dit continent. Een groepsvakantie Afrika betekent terug gaan naar de roots van ons mensen en hervind jezelf terwijl je jouw zorgen laat wegdrijven door de dwingende tonen van de djembe! Laat je verrassen door dit bijzondere continent. Een onvergetelijke groepsreis Afrika staat in het vooruitzicht. Veel plezier!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.