groepsreizen Cuba

GROEPSREIZEN CUBA OVERZICHT

Groepsreizen Cuba

Het land van rum en sigaren, van salsa en Nederlandse oude bussen. Maar ook van Santiago, Havana en andere historische plekken die dit land te bieden heeft. Laat je betoveren door de warme mensen, de salsa klanken en drink een heerlijke Mojito terwijl de zon onder gaat tijdens 1 van de groepsreizen Cuba. Ben jij op zoek naar een groepsreis Cuba?  Dan helpen we je graag bij het vinden van een geschikte reis. Of je nu gaat voor een rondreis door Cuba, een 1 op 1 reis met een lokale gids of een bijzondere dansvakantie met je eigen danspartner van daar. Cuba zal je betoveren en je laten verlangen naar meer. Onderstaand hebben we een overzicht gemaakt van diverse Cuba groepsreizen aanbieders. Klik snel door en laat je betoveren door Cuba!

Cuba staat al een aantal jaren, sinds toeristen er weer welkom zijn, op de eerste plaats van menig bucketlist. En terecht! Groepsreizen naar Cuba brengen je terug in het tijdperk van oude Amerikaanse wagens en dansen op straat met rum tot diep in de nacht. Door het politieke klimaat heeft de tijd in dit Caribische eiland wat stilgestaan, maar dat is precies hetgeen dat het eiland zoveel charme geeft. Nu het land weer meer bezoekers toelaat, kan het zijn dat deze tijd in een rap tempo wordt ingehaald. Reden te meer dus om een groepsreis naar Cuba te boeken. De meeste groepsreizen naar Cuba beginnen in de hoofdstad Havana, waar het vliegtuig op het internationale vliegveld zal landen en weer op zal stijgen. Havana heeft een erg rijke historie. Het opwindende verleden van piraten, veroveringen en kolonisaties is vandaag de dag nog steeds te zien in het straatbeeld en in de vele historische bezienswaardigheden. Een van de bezienswaardigheden die je met een groepsvakantie naar Cuba wellicht zult aandoen, is Castillo del Morro, het fort dat in de oude tijd moest beschermen tegen piraten. Zo zijn er een tal van bijzondere bezienswaardigheden om tijdens je groepsreis in Cuba te bezoeken, die je meer over het eiland en de stad Havana te weten laten komen.

De meeste groepsreizen Cuba laten je de hoogtepunten van dit swingende eiland ervaren. In een aantal weken kun je behoorlijk wat van het eiland zien! Naast de stad Havana zul je tijdens je groepsvakantie in Cuba de stad Santiago de Cuba gaan zien, de tweede grootste stad van het eiland. In deze stad staat muziek en dans centraal en zul je onder het genot van een tropische cocktail lange avonden beleven. Helemaal terug in de tijd ga je in Trinidad, waar je niet raar moet staan kijken als je een ezel en wagen voorbij ziet komen. Buiten de steden vind je vooral landbouwgrond, waar je onder andere de beroemde tabaksplantages kunt bezoeken. Naast geweldige steden met cultuur en agricultuur op het platteland zul je tijdens de reis ook fantastische mooie stranden met dito zonsondergangen gaan zien. Helderblauwe zee, ruwe rotsformaties en tropische lagunes onthullen de wonderschone natuur van dit eiland. Er zijn zelfs plekken van waar je kunt duiken of snorkelen en zo de wereld onder water kunt ontdekken. Groepsreizen Cuba brengen je al het kleurrijke en swingende van het Caribische gebied, bekeken door een oude bril. Cuba is een unieke en onvergetelijke ervaring. We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een vakantie in het historische en magische Cuba!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.