Groepsreizen Europa

GROEPSREIZEN EUROPA OVERZICHT

Groepsreizen Europa

In je dagelijkse leven zet je enorm veel stappen in Europa. Maar hoeveel heb je nu gezien van Nederland en de rest van Europa? Dit werelddeel heeft voor veel mensen nog zo ontzettend veel niet ontdekte plekjes. Dus laat je daarom verrassen met deze groepsreizen in Europa. Ben jij al in het kouden Noorden geweest, het mooie Oost-Europa, warme Zuid-Europa of de kusten van West-Europa? We nemen je graag mee in de verschillende mogelijkheden die ons werelddeel te bieden heeft. Daarom hebben we een selectie gemaakt van diverse aanbieders voor groepsreizen in Europa. Pak alvast je spullen, en klik snel door op 1 van onderstaande links.

 • TIP! Groepsreizen in Europa voor jongeren (18 tot 25 jr. en 25 tot 39 jr.) – vanaf €750 –  meer informatie

 • TIP! Groepsreizen voor singles in Europa – vanaf €795 –  meer informatie

 • TIP! Van Azoren tot Armenië etc. vanaf 12 dgn, vanaf €1000 Meer informatie

 • TIP! 176 groepsvakanties door Europavanaf 9 dgn, vanaf €1600 Meer informatie

 • TIP! Groepsrondreizen door Europa: van Albanië tot Ijsland vanaf €1.250 meer informatie

 • Groepsrondreizen door Europa: van Portugal tot Finland vanaf €800 meer informatie

 • Actieve groepsreizen in de natuur voor alleengaandenvanaf 450 euromeer informatie

 • 21 groepsreizen door heel Europa vanaf €1000 meer informatie

 • Groepsreizen voor jongeren (18 tot 32 jr.) in diverse Europese steden vanaf €1100meer informatie

 • Diverse groepsreizen in de bergen van Europa vanaf 795 euro meer informatie

 • Vlaamse aanbieder van groepsreizen in Europa – vanaf €600 –  meer informatie

 • 33 groepsrondreizen door Europa vanaf 8 dgn, vanaf €1000 Meer informatie

 • Diverse Europese groepsreizen vanaf 9 dgn, vanaf €1600 Meer informatie

 • Leren zeilen in Griekenland/Kroatië vanaf 8 dgn, vanaf €750 Meer informatie

 • Salsa, zon, Ibiza of Barcelona vanaf 9 dgn, vanaf €599 Meer informatie

 • Culturele groepsrondreizen door Europa vanaf 4 dgn, vanaf €400 Meer informatie

 • Klik hier voor Single reizen naar Ijsland.

 • Klik hier voor Single reizen Italië.

Groepsreizen Europa voeren je mee naar de mooiste plekken van ons eigen Europa. Ons eigen werelddeel heeft zoveel moois te bieden en is zo afwisselend. Hoewel we misschien de meeste inwoners van de gehele aarde hebben (of misschien wel juist daardoor), is er veel te bewonderen. En ook in Europa kom je op plekken waar je je alleen op de wereld waant. Je kunt ervoor kiezen om de kustlijn te volgen, de bergen in te trekken, het koude hoge Noorden te ontdekken of juist de warme sferen van het Zuiden te gaan proeven. Een groepsreis Europa kan je door meerdere landen voeren en laten je snuffelen aan culturen die, hoewel niet eens zo heel ver weg, toch heel anders zijn. Ga Oost-Europa in een beleef tijden van weleer. Zie hoe de landen zich ontplooien en wat een prachtig natuurschoon ze te bieden hebben. Voel je een ontdekkingsreiziger en trek de bergen in. Ontmoet de lokale bevolking en zie hoe hun leven zo totaal anders is dan ons eigen westerse, drukke leven. Kies met een groepsvakantie Europa voor een bepaald thema of ga juist voor een grote variatie. Kies voor een bergvakantie en trek met een groepsreis in Europa door de Alpenlanden, zoals Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Ga op zoek naar een groepsvakantie Europa die je langs culturele hoogtepunten voert en bezoek steden als Wenen, Praag en Boedapest.

Ben je geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog? Bezoek de vele monumenten die Europa herbergt, zoals de concentratiekampen, het Adelaarsnest of de vele oorlogsmusea. Maar je kunt uiteraard met groepsreizen in Europa ook kiezen voor een mooie rondreis door de natuur, een bezoekje aan de gezellige stadjes en af en toe een boottocht over één van de grote rivieren zoals de Donau of de Moezel. Hou je wel van de wind door je haren, het klotsende water tegen het schip en toch alle luxe bij de hand hebben? Waarom zou je dan niet kiezen voor een cruise dwars door Europa? Water genoeg! Groepsreizen Europa zijn ook te vinden op het gebied van sportieve vakanties. Suis met de mountainbike iedere dag weer over een ander pad de berg af. Jouw bagage wordt onderhand door de bus naar een andere plek vervoert en een ervaren gids neemt jouw groep op sleeptouw. Actiever kan niet, afwisselender ook niet. Want iedere route laat je immers kennis maken met nieuwe uitzichten (als je daar al tijd voor hebt) en andere verblijfplaatsen. En heb je geen vriend(in) die ook van mountainbiken houdt? Bij groepsreizen Europa is dat helemaal geen probleem, want je bent immers al met een hele groep! Groepsreizen Europa (rondreizen naar Ierland) zijn dus heel divers en een echte aanrader. Wanneer vertrekken we?

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.