groepsreizen noorwegen

DIVERS NOORWEGEN OVERZICHT

Groepsreizen Noorwegen

groepsreis noorwegenBen jij nog nooit in Noorwegen geweest? Dan is nu het moment wellicht daar. Bezoek het mooie Oslo en de bijzondere haven of wandel over de vele Fjorden die Noorwegen rijk is. We hebben een aantal leuke groepsreis Noorwegen organisatoren verzameld. Deze hebben elk hun eigen aanbod om een mooie invulling te vinden voor je groepsreis wensen. Klik op één van onderstaande groepsreizen Noorwegen mogelijkheden voor meer informatie over de reis. We hopen dat je een bijzondere reis tegemoet gaat en wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

  • TIP! Groepsrondreis Noorwegen/Finland/Rusland vanaf 14 dgn, vanaf €2000 Meer informatie

  • TIP! Groepsreizen Noorwegen voor jongeren voor 18-25 jr en 25-39 jr. – vanaf €800 meer informatie

  • TIP! Natuurrijke groepsreizen Noorwegen vanaf 9 dgn,  €1400 Meer informatie

  • TIP! 10 daagse groepsrondreis Noorwegen vanaf  €2250 Meer informatie

  • Groepsrondreizen door Noorwegen of Zweden vanaf €1400 meer informatie

  • Groepsreis Noorwegen met walvissen en Noorderlicht vanaf €2185 meer informatie

  • Actieve groepsreizen Noorwegen vanaf   €1170 meer informatie

  • Klik hier voor singlereizen naar Noorwegen.

Een rondreis naar Noorwegen staat garant voor veel zien en beleven en dus niet in je eentje maar gezellig met elkaar. Bewonder de mooie fjorden met de adembenemende panorama’s tijdens één van de groepsreizen Noorwegen. Hoe betoverend is het water dat zich een weg baant door het prachtige berglandschap. Vanaf grote hoogte kan je dit bewonderen en je vergapen aan de mooie Noorse pracht. Met een groepsreis naar Noorwegen kan je kiezen om met elkaar door dit typische Noorse landschap te wandelen, te klimmen of met de bus op weg te gaan naar de mooiste vergezichten. Uiteraard kom je daarbij door de Noorse dorpjes met de authentieke rode, houten huizen en natuurlijk moet je er wel een visje eten…ook de Noorse cultuur is jouw aandacht meer dan waard. Er zijn groepsreizen naar Noorwegen die alles met de hele groep bezoeken. Ga je liever zo af en toe zelf op pad? Vaak is dit ook mogelijk tijdens groepsreizen in Noorwegen en kan je zelf op enkele dagen besluiten om een kerk of een museum te bezoeken. Of gewoon even zelf ergens rond te wandelen en daar waar jij het wilt rustig te genieten van al het moois om je heen. Een groepsvakantie Noorwegen kan ook geboekt worden voor een bezoek aan de Sami (bij ons beter, maar onterecht, bekend als Lappen).

Deze oorspronkelijke bewoners van het hoge noorden krijgen weer de ruimte om hun oude cultuur aan te hangen, mede dankzij het toerisme. Hoewel dit niet bij veel mensen bekend is, is de hoofdstad Oslo zeker een bezoek waard. Veel groepsreizen naar Noorwegen beginnen in de haven van Oslo, waar de veerboot je direct het wonderschone Oslofjord heeft laten zien. Maar ook de stad zelf mag tijdens je groepsvakantie in Noorwegen niet ontbreken. Je kunt er bijvoorbeeld het Slottet bewonderen. Dit is het koninklijk paleis wat is gebouwd in neoclassicistische stijl tussen 1825 en 1848. Met de groep er gezellig op uit kan bij de voormalige scheepswerf Aker Brygge. Deze werf is inmiddels een bruisende plek aan het water geworden met leuke winkels en heerlijke mogelijkheden om te eten. Groepsreizen Noorwegen is trouwens niet alleen maar mogelijk met een bus maar je kan er ook voor kiezen om niet alleen de veerboot te pakken, maar gewoon de hele vakantie varend door te brengen. Bekijk de fjorden heerlijk vanaf het water en boek één van de groepspeizen Noorwegen op een cruiseschip. Alle luxe bij de hand en een adembenemend landschap om je heen…Wat wil je nog meer? We wensen je alvast veel plezier toe!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.