Groepsreizen Mexico

GROEPSREIZEN MEXICO OVERZICHT

Groepsreizen Mexico

In Mexico kun je alle kanten op tijdens je groepsvakantie. Van schitterende stranden in Cancun tot oude Maya tempels. Van imposante natuurgebieden tot grote steden als Mexico City en Monterrey. En wie van Mariachi-muziek houdt kiest voor een groepsreis naar het muzikale Guadalajara. Om Mexico geniet je van heerlijk eten en gastvrije mensen. Hieronder vind je meer informatie over alle aanbieders van groepsreizen naar Mexico.

  • TIP! Diverse groepsreizen naar Mexico vanaf €2295 Meer informatie

  • TIP! 3 groepsreizen naar Mexico vanaf €2.400 Meer informatie

  • Culturele groepsreizen naar Mexico (waaronder speciale Día de los Muertos reis) vanaf €2998 Meer informatie

  • 2 groepsrondreizen door Mexico vanaf €2700 meer informatie

  • 2 groepsrondreizen naar Mexico vanaf €2000 Meer informatie

  • Diverse groepsrondreizen naar Mexico vanaf €2500 Meer informatie

Tijdens een groepsreis door Mexico word je meegenomen door een heel veelzijdig land. Misschien bezoek je Chichén Itzá wat een belangrijke archeologische vindplaats in Mexico en wel op op het schiereiland Yucatan. Hier vind je de overblijfselen van een oude Maya-stad, waaronder de beroemde piramide van Kukulcan, ook bekend als El Castillo. Hier vind je o.a. de Tempel van de Krijgers, het Observatorium en de Grote Balbaan. Een bezoek aan Tulum staat wellicht ook op het programma. Deze kustplaats in het oosten van Mexico aan de Caribische Zee. Hier vind je adembenemende stranden, historische ruïnes en een bohemien sfeer. Interessante gebouwen in Tulum zijn de Tempel van de Fresco’s en de Tempel van de Wind. Een rondleiding door de ruïnes biedt inzicht in het leven van de oude Maya-beschaving en de architectonische hoogstandjes die ze hebben bereikt. Een bezoek aan Teotihuacán, gelegen in de buurt van Mexico-Stad, staat mogelijk ook op het programma. Het was een van de grootste steden in de oudheid en herbergt o.a. De Piramide van de Zon en de Piramide van de Maan.

Een andere populaire bestemming tijdens een groepsvakantie in Mexico is Guanajuato, een mooie koloniale stad gelegen in het hart van Mexico. Het staat bekend om zijn kleurrijke geplaveide straatjes, historische architectuur en bruisende culturele scene. Met zijn rijke geschiedenis, levendige festivals en adembenemende uitzichten, trekt Guanajuato jaarlijks talloze bezoekers aan. In Guanajuato vind je diverse bezienswaardigheden waaronder het 19e eeuwse Teatro Juarez, en het Alhondiga de Granaditas-museum. In de stad vind je ook een groot ondergronds stratenstelsel, dat ooit diende als rivieren die door de stad stroomden. Tegenwoordig kun je hier ook lopen over voetgangerspaden. Een andere stad in Mexico die leuk is om te bezoeken is de tweede stad van Mexico, Guadalajara. In deze stad speelt muziek een belangrijk rol. Wereldberoemd is de mariachi-muziek, een vrolijke en levendige muziekstijl die synoniem is geworden met de Mexicaanse cultuur. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek aan Guadalajara genieten van live mariachi-optredens in de restaurants en bars van Guadalajara, en het jaarlijkse Internationale Mariachi Festival.

GROEPSREIZEN NAMIBIË WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers