groepsreizen amerika

GROEPSREIZEN AMERIKA OVERZICHT

Groepsreizen Amerika

Het is eindelijk zover, je gaat Amerika afstrepen van je vakantie lijstje. Maar waar gaat de reis naar toe? Kies je bijvoorbeeld voor de Grand Canyon, Yosemite park, New York of bijvoorbeeld San Francisco? De keuze is namelijk erg divers en groot. En dit past natuurlijk wel bij dit bijzondere land. Wil jij graag de route66 afrijden? Nu is je tijd gekomen. We helpen je met onderstaand groepsreizen Amerika aanbod een stap verder. De verzamelde reizen zijn van gerenommeerde organisatoren van Amerika groepsreizen. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen en een mooie vakantie in Amerika.

Ben je toe aan vakantie en benieuwd naar het land van de onbegrensde mogelijkheden? Boek dan één van de georganiseerde groepsreizen naar Amerika en laat je verrassen door de weidsheid van dit immense land. Amerika is niet alleen maar een enorm uitgestrekt land met grote hamburgers en gambling capital Las Vegas. Toegegeven, voor de Amerikaanse keuken hoef je geen groepsreis naar Amerika te boeken. Maar wel voor de bewonderenswaardige natuur, de meest ingenieuze steden en de vreemdste attracties. Er zijn prachtige nationale parken met beren, alligators, wolven en ander wild. Andere plekken die dicht bij moeder natuur staan, zoals de Grand Canyon of Yosemite National Park, zullen je de adem benemen tijdens je groepsvakantie naar Amerika. De meeste groepsreizen naar Amerika combineren bijzondere steden met een of meerdere nationale parken, zodat je het beste van natuur en cultuur mee krijgt. Bij het uitkiezen van je reis kijk je naar de route je graag zou willen reizen. Een bekend voorbeeld van zo’n route is de westkust route die je van San Francisco naar Las Vegas brengt. Onderweg kom je langs Grand Canyon National Park, de Nevada woestijn en andere geweldige plekken. Een voorbeeld aan de oostkust van Amerika is de route van New York naar Miami in Florida.

Deze route van bijna 3000 kilometer brengt je langs prachtige kustgebieden en nationale parken, waaronder de Blue Ridge Mountains. Het prettige van georganiseerde groepsreizen naar Amerika is dat je zelf niets hoeft te regelen. De organisatie zet een gebalanceerde route voor je uit, regelt tickets, vervoer ter plaatse en accommodatie. Daarnaast leer je ook nog eens een groep leuke mensen kennen waarmee je in ieder geval twee dingen gemeen hebt: passie voor reizen en interesse in Amerika. De meeste reizigers die een groepsreis naar Amerika boeken, hebben daarnaast ook een goed oog voor mooie foto’s, zodat je samen op zoek kunt naar de meest veelzeggende momenten om te vereeuwigen met de camera. Iedere reiziger heeft een eigen verhaal te vertellen en dat maakt zo’n groepsvakantie naar Amerika tot een veelzijdige en dynamische reis. Wellicht raak jij zo verknocht aan The States dat je de volgende vakantie terug wilt! Dat overkomt vele reizigers die een keertje geproefd hebben van al het moois dat Amerika te bieden heeft. Amerika laat op vele fronten zien wat de wereld te wachten staat. Groepsreizen naar Amerika zijn daarom een geweldige manier om een kijkje te nemen in de toekomst. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke vakantie toe!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.