groepsreizen Azië

GROEPSREIZEN AZIË OVERZICHT

Groepsreizen Azië

Plan jij binnenkort een reis naar Azië? Heb jij diverse landen op je shortlist staan om te bezoeken? Van Bali, China en Japan tot diverse andere landen. Dit bijzondere werelddeel heeft zoveel verschillende kanten. Van drukke en grote wereldsteden tot toeristische trekpleister die je zeker gezien moet hebben. Laat je vervoeren in een tuktuk of bezoek de Chinese muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wij helpen je graag met wat inspiratie. We hebben namelijk een aantal gerenommeerde Azië aanbieders voor je verzameld. Klik dus snel door op onderstaande links en win alle informatie in om je favoriete bestemming te kiezen. Wat je keuze ook gaat zijn we wensen je enorm veel plezier toe met deze groepsreis Azië.

 • TIP! Groepsreizen Azië – vanaf 12 dgn vanaf €1400 Meer informatie

 •  TIP! Groepsreizen Azië voor jongeren (18-25 jr.) en (25-39 jr.) van Sri Lanka tot Balimeer informatie

 • TIP! Groepsreizen naar 31 bestemmingen in Aziëvanaf €1.100 Meer informatie

 • TIP! Van Mongolië tot Israël etc. – vanaf 12 dgn vanaf €1600 Meer informatie

 • Single groepsreis naar Bali, Indonesiëvanaf €1.299 Meer informatie

 • Groepsreizen voor jongeren (18 tot 32 jr.) in 6 landen in Azië vanaf €1500meer informatie

 • Groepsrondreizen door Azië: van Jordanië tot Japan vanaf €1050 meer informatie

 • 36 verre groepsrondreizen naar Aziëvanaf €1595 Meer informatie

 • Verre reizen naar Azië – vanaf 15 dgn vanaf €1200 Meer informatie

 • Culturele groepsrondreizen door Azië vanaf €2.600 Meer informatie

 • Groepsreis door de natuur van Mongolië vanaf €3.695 euromeer informatie

 • Klik hier voor single reizen naar Bali.

Er ligt een hele wereld aan schatten verborgen aan de andere kant van de globe. Denk je erover om hiernaar op zoek te gaan, overweeg dan groepsreizen Azië. Het is een totaal andere beleving dan een vakantie in Europa en zelfs een voorrecht om in Azië te mogen zijn. In het Oosten heeft de wereld een andere kleur, geluid, gevoel, smaak en een andere geur. Groepsreizen Azië brengen je dichtbij de wereld van het boeddhisme, hindoeïsme, taoïsme en de islam. De mensen in Aziatische landen zoals India, Thailand, Indonesië leven een stuk dichter bij hun religie dan dat we in Europa gewend zijn. Uitgedoste kleding tijdens feestdagen, magische rituelen en intense gebeden maken onderdeel uit van het dagelijkse leven. De meeste groepsreizen naar Azië hebben minimaal één religieus object of tempelcomplex op het programma staan, waar je een kijkje kunt nemen in bijzondere cultuur van die streek. De ontelbare tempels, moskeeën en stoepa’s in Maleisië, Laos en Cambodja worden door de lokale bevolking en toeristen op groepsreis in Azië druk gezocht. Naast religie zijn de eetcultuur en de eetgewoontes typerend voor een land.Proef tijdens je groepsreis in Azië van het smaakvolle street food, drink rechtstreeks uit een kokosnoot en ga eens uit je bol in een van de vele snoepwinkels. 

Elk land heeft zijn eigen gerechten, specialiteiten en kruiden voor jou om tijdens je groepsreis Azië uit te proberen. Het struinen over bazaars en over de weekmarkt onthult veel over de eetgewoontes van de lokale bevolking. Overigens heb je met een cadeautje voor de thuisblijvers van de lokale kruidenier of uit een landelijke supermarkt altijd succes. Eten werkt verbindend! Een ander onderdeel van je beleving van een ander land is het klimaat. Het klimaat van een land neem je mee als je gaat beslissen welke van de groepsreizen Azië je boeken gaat. Hou je van zon, zee en strand? Dan zijn Thailand of Bali een goede opties. Het gevoel van Nepal is anders dan van Cambodja, door het hoogteverschil en de luchtvochtigheid. Kleed je je graag dik aan en loop je het liefst urenlang op je wandelschoenen te genieten van het uitzicht en de zon op je gezicht? Of voel jij graag de wind door je haren als op de veerboot van het ene naar het andere bounty-eiland vaart? Groepsreizen in Azië laten je met al je zintuigen de schatten ontdekken en ervaren. Een groepsreis naar Azië is een onvergetelijke ervaring die zeker op je bucketlist zou moeten staan. Streep hem nu af tijdens deze haast magische groepsreis. Bezoek de mooiste landen en verwonder jezelf. Veel plezier toegewenst!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.