groepsreizen Kerstvakantie 2023

GROEPSREIZEN KERSTMIS OVERZICHT 2023

Groepsreizen in de kerstvakantie van 2023

Het is een sprookjesachtige tijd, de periode rond kerstmis. De hele wereld komt even tot rust en bezinning. Het is dan ook een leuke tijd om erop uit te trekken in een groepsreis. Daarbij kun je op zoek gaan naar de winterzon ver weg, op wintersport te gaan of genieten van de kou tijdens een kerst groepsweekend of een kerst groepsreis in de sneeuw. Leuk is ook om één van de vele kerstmarkten te bezoeken. Hieronder vind je het aanbod van de aanbieders van kerst groepsreizen.

  • TIP! Groepsreizen rond kerst van Zuid-Afrika tot India – vanaf €1700  – meer informatie

  • TIP! Groepsreis kerst voor 18-32 jr. Washington en New York – vanaf €2200  – meer informatie

  • TIP! Verre groepsvakanties tijdens de kerstvakantie naar Mexico, Thailand, Brazilië en meer – vanaf €2.500  – meer informatie

  • TIP! Culturele kerst groepsvakanties in Wenen, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Venetië, Malta, Sicilië etc. – vanaf €679  – meer informatie

  • Verre groepsrondreizen kerstvakantie vanaf €1800 meer informatie

  • Groepsrondreizen kerstvakantie: Vietnam, Cuba of Zuid-Afrika vanaf €2000 meer informatie

  • Diverse natuurrijke groepsreizen tijdens de kerst, van Finland tot België tot Spanje – vanaf €575  – meer informatie

  • Kijk voor alle single kerstreizen en kerstweekenden in op single kerstreizen.

De kerstvakantie is een prima moment voor het ondernemen van een groepsvakantie. Zo kun je de winterzon op zoeken in een ver en warm land, of op wintersport gaan, maar je kunt natuurlijk ook een kerstmarkt bezoeken. Een aanrader is de Kerstmarkt van Dresden die wordt gehouden op de Altmarkt. En tijdens uw bezoek geniet u natuurlijk ook van de Dresdner Christstollen, een zoete cake gevuld met fruit en noten. Een andere aanrader is de kerstmarkt van Praag op het Oude Stadsplein met op de achtergrond de gotische torens en het astronomisch uurwerk. Hier vindt u traditionele ambachten en producten, zoals glaswerk en houtsnijwerk, en kunt u genieten van de heerlijke Tsjechische kerstlekkernijen, zoals trdelník (zoete deegwaren) en varkensvlees met zuurkool. Natuurlijk mag Wenen niet ontbreken op het lijstje. De kerstmarkt van Wenen wordt gehouden op verschillende locaties in de stad en biedt een verscheidenheid aan activiteiten en attracties, zoals een schaatsbaan, een carrousel en een kerststal. Hier vindt u ook de beroemde Weense kerstkoekjes, Lebkuchen, en kunt u genieten van heerlijke Oostenrijkse gerechten, zoals goulash en Wiener Schnitzel.

Leuk is ook de kerstmarkt van Brugge op de Grote Markt en biedt een prachtig decor van middeleeuwse gebouwen en verlichte kerstbomen. Hier vindt u traditionele Belgische producten, zoals chocolade en wafels, en kunt u genieten van heerlijke gerechten, zoals mosselen en friet. Ook Tallinn het een beroemde kerstmarkt die leuk is om te bezoeken tijdens een groepsvakantie.  Deze kerstmarkt vind je op het Raekoja Plats. Vergeet niet om te proeven van de typisch Estlandse gerechten, zoals bloedworst en zuurkool. Een heel oude kerstmarkt is die van Straatsburg.  Hier vindt u traditionele Elzasser producten, zoals munsterkaas en zuurkool, en kunt u genieten van heerlijke Franse gerechten. Mooi is ook de kerstmarkt van Luik op het Place Saint-Lambert en de Place du Marché. Hier vindt ook een speciale verlichte parade plaats die je bezoek nog sfeervoller zal kunnen maken. Een speciale aanrader tenslotte is de kerstmarkt van Antwerpen met uitzicht op het imposante stadhuis.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.