groepsreizen italië

GROEPSREIZEN ITALIË OVERZICHT

Groepsreizen Italië

Ondanks dat het in Europa is zijn er toch veel mensen die het prachtige Italië nog niet hebben bezocht. Kilometers prachtige kust, heerlijk dineren aan de haven, mode spotten in Milaan, romantisch in een gondel varen in Venetië, heerlijke wijnen en prachtige gebouwen. Het is Italië in een notendop. Want er is nog zoveel meer te vinden in dit prachtige stukje Europa. Het is daarom niet vreemd dat je nu de eerste stappen zet in het vinden van een groepsreis naar Italië. Klik snel op één van onderstaande links en laat je verrassen door alle mogelijkheden. We wensen je alvast een bijzondere vakantie toe!

Groepsreizen Italië zijn heerlijk omdat het jou de mogelijkheid geeft te genieten van de veelzijdigheid van dit prachtige land in Zuid-Europa en je ook nog eens er niet alleen op uit hoeft. Italië staat voor diverse vakantiemogelijkheden. Je kunt specifiek kiezen voor een bepaalde regio of juist voor een thema. Zo zijn er groepsvakanties naar Italië die speciaal gericht zijn op cultuur. Uiteraard denk je hierbij meteen aan Rome, met zijn mooie Colosseum of bijvoorbeeld De Spaanse Trappen. Maar als je van de echte Italiaanse cultuur houdt kan je ook kiezen bij een groepsreis Italië voor Venetië of bijvoorbeeld een rondreis met de groep in Umbrië. Er is zelfs de mogelijkheid om met een groepsvakantie Italië een verhaal van Dan Brown te volgen… Cultuur in overvloed dus. Liever meer gericht op de prachtige tenoren van het land of ander zangspektakel? Kies dan voor een groepsreis Italië die opera als thema hebben. Hou je van wandelen en cultuur? Ook hierin zijn groepsreizen naar Italië te vinden. Italië biedt echter zo ontzettend veel meer. Toscane, bijvoorbeeld, met zijn prachtige landschap met de overbekende cypressen en olijfbomen. Om nog maar te zwijgen over de heerlijke meren die Noord-Italië heeft.

Toch is Italië bijna overal wel doordrenkt met geschiedenis. Zelfs rondreizen door Italië die jou naar het mooie Toscane en Umbrië brengen, waar je dus kan genieten van de mooie natuur en de liefelijke kust, hebben een cultureel aanbod zoals het bedevaartsoord Assisi. Een heel andere vakantie is een groepsreis Italië naar de Dolomieten, waar je rondreist in de bergen of hier geniet van een heerlijke wandelvakantie. Kan je eigenlijk niet kiezen tussen al deze variaties die Italië te bieden heeft? Waarom zou je dan niet kiezen om heel Italië aan te doen met jouw groepsvakantie Italië? Het enige nadeel is het vele reizen, maar je krijgt er dan ook veel moois voor terug! Maar hoe kunnen we eigenlijk over Italië praten zonder het te hebben over de heerlijke keuken? Uiteraard mag culinair genieten in dit heerlijke land niet overgeslagen worden. En dan hoef je echt niet alleen maar aan de pizza, want er is zo ontzettend veel meer. Wat te denken van de Pecorino kaas in Pienza? Of de pesto van Liguria, de visgerechten van Zuid-Italië of de Italiaanse wijnen? Ben je niet zo gek op eten en hou je het liever gewoon bij de pizza? Helemaal prima, maar vergeet dan in ieder geval het Italiaanse ijs niet!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.