Groepsreizen Thailand

GROEPSREIZEN THAILAND OVERZICHT

Groepsreizen Thailand

Wie een groepsreis naar Thailand boekt zal gaan genieten van heerlijk eten, prachtige tempels, bruisende straten en fantastische natuur. Van Chiang Mai tot Bangkok, je maakt het vast allemaal mee tijdens een groepsvakantie in Thailand. Hieronder vind je een overzicht van alle aanbieders van groepsvakanties in Thailand.

Heb jij zin in een reis met gelijkgestemde reizigers naar een adembenemende bestemming? Dan is een groepsreis naar Thailand misschien wel de juiste keuze voor jou! Thailand biedt een verbluffende reiservaring die jij en je medereizigers niet snel zullen vergeten. Aansluiten bij een groepsreis kent vele voordelen en zal ervoor zorgen dat je je reis naar Thailand op een dieper niveau zal ervaren. Een groepsreis geeft je de mogelijkheid ervaringen te delen met anderen. De zonsondergangen, heerlijke maaltijden en onbekende cultuur worden nog specialer als je ze mag beleven met medereizigers. Ook het hebben van een vangnet in de onbekende situaties is een fijne bijkomstigheid van het reizen met een groep. Je hoeft nergens alleen naar toe en hulp en ondersteuning is altijd in de buurt. Vooral in een ver en onbekend land als Thailand geeft dit een veilig gevoel. Een groepsreis biedt je ook de kans om een diepere verbinding te maken met de lokale bevolking. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan traditionele ceremonies, de minder toeristische markten bezoeken en proeven van heerlijke authentieke Thaise gerechten. Laat je inspireren en boeien door de ervaren gidsen die je zullen begeleiden naar de mooiste gebieden en verhalen hebben over de cultuur en geschiedenis.

Thailand kent vele prachtige oude tempels die opgaan in moderne stedelijke landschappen maar ook pittoreske afgelegen dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Of je nu de bruisende straten van Bangkok wilt verkennen, wilt raften door wilde rivieren in Chiang Mai of wilt duiken in de helderblauwe wateren van de Similan-eilanden. Geniet van ontspannende dagen op de zonovergoten stranden, waar je helemaal tot rust zult komen door de zachte golven van de Andamanse Zee. Met een groepsreis krijg je de gelegenheid om deze avonturen te beleven met mensen die dezelfde passie hebben voor reizen. Thailand heeft voor elke reiziger wat wils, avontuurlijke, culturele en ontspannende reizigers kunnen hier allemaal hun hart op. De rijke geschiedenis van het land gaat duizenden jaren terug. Een reis naar Thailand is natuurlijk niet compleet zonder te genieten van de heerlijke Thaise keuken. Proef de Tom Yum soep, Pad Thai en exotische fruitsoorten vers van de markt. Kortom, Thailand is een betoverend land met een schat aan ervaring die jij kunt gaan beleven met een groepsreis! Geniet samen met jouw medereizigers van het ‘Land van de Glimlach’. We inspireren je graag met een ruim aanbod mogelijkheden voor groepsreizen Thailand.

GROEPSREIZEN THAILAND WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers