goedkope groepsreizen

GOEDKOPE GROEPSREIZEN OVERZICHT

Goedkope groepsreizen

Goedkope groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Van dichtbij in de buurt tot aan een bijzondere lastminute iets verder weg op vliegafstand. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt helemaal ontspannen tijdens een betaalbare groepsreis. Blijf jij het liefste in eigen land, dichtbij huis in Europa of reis je het liefste juist ver weg? Maar is je budget niet toereikend voor een duurdere reis? Laat je dan inspireren door onderstaand aanbod. De verschillende reis aanbieders hebben verschillende reizen passend bij je budget. Zo kun je toch een zeer betaalbare groepsreis tegemoet zien! Fijne reis.

 • TIP! 182 Goedkope groepsrondreizen – vanaf €168 meer informatie

 • TIP! Goedkope groepsreizen Turkije – vanaf €349 meer informatie

 • TIP! Goedkope groepsreizen Europa en erbuiten – vanaf €600 meer informatie

 • TIP! Betaalbare groepsreizen voor 18-25 jr en 25-39 jr. – vanaf €800 meer informatie

 • TIP! Goedkope groepsreizen: zeilen in Nederland vanaf €280 meer informatie

 • Goedkope groepsvakanties voor jongeren in Spanje of Portugal (16- 19 jr.) of (18-25 jr.) – vanaf €479  – meer informatie

 • 57 betaalbare groepsrondreizen – vanaf €890  – meer informatie

 • Goedkope groepsvakanties meezeilen Waddenzee of Griekenland – vanaf €898  – meer informatie

 • Goedkope kitesurf groepsvakanties in Nederland, Marokko of Egypte – vanaf €250  – meer informatie

 • Goedkope groepsreizen naar de natuur – vanaf €465  – meer informatie

 • Vlaamse aanbieder van goedkope groepsreizen voor alleengaanden – vanaf €600 –  meer informatie

 • Betaalbare bergsport groepsreizen vanaf 795 euro meer informatie

 • Actieve groepsreizen – vanaf 8 dgn , vanaf €500 Meer informatie

 • Goedkope Salsavakanties in Spanje – vanaf 8 dgn vanaf €600 Meer informatie

 • Klik hier voor goedkope single reizen.

 • Klik hier voor betaalbare eenouder groepsvakanties.

Goedkope groepsreizen bieden veel voordelen. Een groepsreis is ideaal om veel te zien en te beleven terwijl je minder snel voor onverwachte uitgaven komt te staan. Vaak zitten excursies en musea e.d. al bij de prijs inbegrepen. Nog fijner wordt het als het dan dus om een goedkope groepsreis gaat: fijn voor jou én je portemonnee. Wil je heerlijk achterover leunen op weg naar jouw heerlijke vakantie en geen hoofdbrekens hebben of alle koffers wel in de auto passen? Een betaalbare groepsvakantie met een touringcar is dan precies wat jij zoekt. Met de bus trekken door jouw favoriete vakantiestreek, veel zien en nieuwe vrienden maken: is dat helemaal jouw favoriete vakantieplekje? Een goedkope groepsvakantie is dan de beste optie. Ben je een alleenstaande ouder en droom je vaak van mooie bergen, koele meren, prachtige stranden en het vrij zijn van alle verplichtingen zoals eten koken en de was doen? Er zijn diverse goedkope groepsreizen voor jou en jouw kinderen te vinden. Geen zorgen om het geld, jezelf lekker laten verzorgen en de kinderen krijgen er nieuwe vakantievriendjes bij. Heerlijk toch? Uiteraard kan je ook bij goedkope groepsreizen terecht als je een bepaald thema in je hoofd hebt voor een reis. Je bent jong en wil graag veel zien? Er zijn goedkope groepsreizen die speciaal voor jongeren samengesteld worden.

Lekker geen gezeur aan je hoofd van opa’s en oma’s die geen zin hebben in de gezellige muziek die jullie willen horen of maar lopen te mopperen dat het stil moet zijn. Maar juist met leeftijdsgenoten erop uit gaan. Een swingend avondje stappen en de volgende dag weer op weg gaan naar de volgende bestemming: gewoon mogelijk! Let bij een goedkope groepsreis wel even op wat er precies bij inbegrepen is. De prijs kan immers ook lager liggen omdat er geen extra’s zoals gondelbanen of andere excursies inbegrepen zijn. Uiteraard geldt het andersom ook. Wil jij gewoon de reis erheen met een groep maken en daar met elkaar plezier maken, maar heb je geen interesse in de wandeltochten die gehouden worden en ga je liever niet de hele middag doorbrengen in een museum, maar lig je liever vrij aan het meer? Dan is een goedkope groepsvakantie meer jouw ding. Anders betaal je immers voor niets al die extra’s! Goedkope groepsreizen geven meteen al een vakantiegevoel bij het boeken: je kan direct lekker bekijken wat je allemaal gaat zien en bewonderen, je hoeft geen akelige planningen te maken over de heen- en terugreis én je bent ook niet al teveel geld kwijt! Laat de vakantie maar beginnen! Goedkope en bijzondere groepsreizen zijn er in alle soorten en verschillende bestemmingen. Laat je verrassen! Een goede reis toegewenst.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.