groepsreizen australie

GROEPSREIZEN AUSTRALIË OVERZICHT

Groepsreizen Australië

Australië, wie droomt er niet van? Misschien zelfs wel al van kinds af aan toen je kangoeroes op TV zag. Of staat Down Under al langer op je bucket-list? Of je nu gaat backpacken of een bijzondere groepsreis kiest. Australie is een bestemming om nooit meer te vergeten. Onderstaand hebben we een overzicht van allerlei groepsreizen Australie. Zodat jij je droom kunt najagen. Klik snel op één van onderstaande groepsreizen Australie mogelijkheden voor meer informatie over deze bijzondere reis. We hopen dat je een bijzondere reis tegemoet gaat en wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Groepsreizen Australie zijn al jarenlang ongekend populair. Dat heeft natuurlijk een reden. In Australie valt namelijk ongelooflijk veel te zien en te beleven. Ga terug naar je basis door in de buitenlucht te overnachten. Bewonder ’s nachts in de outback de miljoenen sterren of maak kennis met de gastvrije originele bevolking van het land en leer te genieten van de eenvoud. Natuurlijk kun je de schoonheid ook bij het water zoeken aangezien er in Australie prachtige stranden en een unieke onderwaterwereld op je wachten. Tijdens je groepsvakantie in Australie geniet je onbeperkt van wat de natuur en dan met name de zee te bieden heeft. Kom helemaal tot rust op één van de vele fantastische stranden en geniet van het prachtige uitzicht over de azuurblauwe zee. Leer surfen, suppen of zeilen aan de indrukwekkende oostkust of verken de prachtige stranden van Fraser Island waarbij je grote kans maakt om dingo’s te spotten. Tijdens groepsreizen naar Australie kun je eigenlijk niet om de wereld ónder water heen. Duiken en snorkelen behoren tot de meest populaire activiteiten in het land en dat is natuurlijk niet voor niets. Verdwijn bij Great Barrier Reef in je duikuitrusting onder water en bewonder de prachtige koraalriffen waar duizenden vissen in de meest bijzondere kleuren rondzwemmen.

Kom ontzettend dicht bij dolfijnen in Shark Bay World Heritage en sluit de dag tijdens je groepsreis Australie af met de indrukwekkende en tot de verbeelding sprekende zonsondergang in Broome. Naast de zee en het ruige binnenland, is er tijdens je groepsreis Australie nog veel meer te zien. Wandel door de prachtige natuurlijke haven van Sydney die maar liefst 55 vierkante kilometer groot is en geniet van een typisch Australisch drankje of gerecht op één van de vele terrasjes. Beklim als een waaghals de wereldberoemde Harbour Bridge of ga met de lift omhoog in de Sydney Tower, waar je op 250 meter hoogte met de wind door je haren een fantastisch uitzicht hebt over Sydney. Ook Melbourne doe jij tijdens je groepsvakantie Australie zeker aan. Geniet van entertainment, cultuur, en de vele winkels en restaurants op het Federation Square of verwonder je over de enorme verzameling kunstcollecties in het NGV kunstmuseum. Ben je dol op markten? Veel groepsreizen naar Australie hebben een bezoek aan de grootste openluchtmarkt van het land, de Queen Victoria Market in het programma opgenomen! Waar je keuze ook naar gaat, we wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe met je groepsreis naar Australie.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.