Groepsreizen Marokko

GROEPSREIZEN MAROKKO OVERZICHT

Groepsreizen Marokko

Met een groepsreis naar Marokko kun je alle kanten op. Van actieve wandelvakanties in het Atlasgebergte tot het bezoeken van cultureel Marrakech. Van bergen tot de zee, van woestijn tot schitterende steden, je komt het allemaal tegen tijdens je groepsvakantie in Marokko. Hieronder vind je een overzicht van de aanbieders van rondreizen en andere groepsreizen door Marokko.

  • TIP! Diverse groepsreizen naar Marokko voor (18-25 jr.) of (24-35 jr.) vanaf €1800 Meer informatie

  • TIP! 3 verschillende groepsreizen naar Marokko vanaf €899 Meer informatie

  • TIP! Diverse groepsreizen naar Marokko vanaf €995 Meer informatie

  • Groepsreizen voor jongeren (18 tot 32 jr.) in Marokko vanaf €1500meer informatie

  • Groepsrondreizen door Marokko vanaf €1043 meer informatie

  • 3 groepsrondreizen door Marokko vanaf €795 Meer informatie

  • Natuurrijke reizen door Marokko vanaf €600 Meer informatie

  • Culturele groepsreizen naar Marokko vanaf €1299 Meer informatie

Het is een enorm populaire bestemming onder Nederlandse groepsreizigers: het schitterende Marokko. Het land beschikt over zeer uiteenlopende bezienswaardigheden om te bezoeken. De kans is groot dat je de rode stad Marrakech zult gaan bezoeken tijdens je groepsreis in Marokko. Hier bezoek je vast en zeker het Djemaa el Fna-plein met straatartiesten, marktkraampjes en traditionele muzikanten. Verder zullen ook de Majorelletuin, de Saaditombes en het Bahiapaleis op het programma staan tijdens de reis. Een andere populaire stad is de havenstad Casablanca. Hier is de gigantische Hassan II-moskee een absolute aanrader om te bezoeken. Verder biedt de Corniche een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. En vergeet niet om de medina van Casablanca te bezoeken met de smalle straatjes vol winkels en ambachtelijke kraampjes. Schitterend is ook de oude koningsstad van Marokko: het leuke Fes. Hier vind je de Al-Qarawiyyin-moskee, de oudste universiteit ter wereld, en de leerlooierijen waar je het traditionele productieproces van leer kunt ervaren.

Een ander leuke groepsreisbestemming is Chefchaouen, ook wel bekend als de “blauwe stad”. De bijnaam komt voort uit de betoverende blauwe huizen en smalle geplaveide straatjes. Deze leuke stad in het Rifgebergte is heel populair onder fotografen en kunstenaars. Hier bezoek je de medina met uitzicht op de omliggende bergen. Een bezoek aan de Sahara maakt natuurlijk ook onderdeel uit van je reis. Een leuke plek om dat te doen is om naar de kleine stad Merzouga aan de rand van de Erg Chebbi-duinen te gaan. Hier maak je bijvoorbeeld een kamelentocht of geniet je van een bijzondere zonsondergang. Ook kun je hier overnachten onder de heldere sterrenhemel in een traditioneel Berberkamp. Wil je wandelen of bergbeklimmen tijdens je groepsvakantie, dan is een bezoek aan het Toubkal National Park een aanrader. Beklim bijvoorbeeld de hoogste berg van Noord-Afrika, de Jebel Toubkal, met een hoogte van 4.167 meter boven de zeespiegel ligt. De Ouzoud-watervallen zijn ook prachtig om te bezoeken. Deze watervallen, die neerstorten van een hoogte van ongeveer 110 meter, creëren een prachtig schouwspel van water, omgeven door weelderig groen en indrukwekkende rotswanden.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN MAROKKO WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.