Groepsreizen Tanzania

GROEPSREIZEN TANZANIA OVERZICHT

Groepsreizen Tanzania

Een groepsreis in Tanzania neemt je mee naar een land met een ongekend mooie natuur. Hier vind je ongelofelijk veel wilde dieren, waaronder de beroemde Big Five. Wie weet bezoek je het paradijselijke eiland Zanzibar voor de kust of bezoek je de gigantische Ngorongoro-krater met z´n bijzondere wildlife. Hieronder vind je een overzicht van alle aanbieders van groepsreizen naar het natuurrijke Tanzania.

  • TIP! Diverse groepsreizen naar Tanzania, Zanzibar en Oeganda vanaf €3600 Meer informatie

  • TIP! Groepsreizen naar Tanzania of Zanzibar vanaf €3.700 Meer informatie

  • Culturele groepsreizen naar Tanzania vanaf €4500 Meer informatie

  • Diverse groepsrondreizen naar Tanzania, Kenia en Zanzibar vanaf €3000 Meer informatie

  • Groepsreizen naar Tanzania, Kenia, Zanzibar en heel Oost-Afrika vanaf €4000 Meer informatie

  • 2 groepsreizen naar Tanzania -vanaf €3500 Meer informatie

Ben je van plan om een groepsreis te maken naar het mooie Tanzania, dan zijn er een aantal bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Zo zou je een bezoek kunnen brengen aan het wereldberoemde Serengeti National Park, dat zo mooi werd bezongen in de hit Africa van Toto. Hier vind je diverse wilde dieren zoals grote populaties leeuwen, luipaarden, olifanten en meer. Leuk is ook om een ballonvaart te maken boven het park. Misschien is een bezoek aan de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, ook iets dat op het programma zal staan tijdens je groepsvakantie in Tanzania. Hier geniet je van een ongelofelijk uitzicht. Geweldig is ook een bezoek aan Zanzibar, een tropisch eiland voor de kust van Tanzania. Hier vind je schitterende stranden en het UNESCO werelderfgoed Stone Town, de historische wijk van Zanzibar City. Hier vind je veel smalle straatjes en oude gebouwen met Arabische en Indiase invloeden. Ook bezoek je hier leuke markten en gebouwen zoals het House of Wonders en het Paleis van de Sultan. Hier vind je ook populaire stranden zoals Nungwi, Kendwa en Paje. Een ander eiland is Mnemba Island met ongerepte koraalriffen en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden. Het Chumbe Island Coral Park is een onderwater natuurpark in deze regio.

In het Noord van Tanzania bevindt zich de Ngorongoro Conservation Area. Hier vind je de imposante Ngorongoro-krater die is voortgekomen uit een vulkaanuitbarsting. In deze krater van 20 km en een diepte van 600 meter vind je veel wild life waaronder de beroemde Big Five. In het zuidoosten van Tanzania vind je het Selous Game Reserve, een bijzonder mooi wildreservaat. Dit naar de beroemde jager en natuurbeschermer Frederick Courtney Selous vernoemde reservaat is maar liefst 50.000 vierkante kilometer groot. De kans is groot dat je tijdens je groepsvakantie in Tanzania ook een bezoek zult brengen aan deze plek. Zou je graag grote olifanten populaties tegen willen komen tijdens je groepsreis in Tanzania dan is het Tarangire National Park wellicht een mooie bestemming. Behalve olifanten vind je hier ook Tarangire leeuwen, luipaarden, buffels, giraffen, zebra’s, wildebeesten, impala’s, gazellen en meer dan 550 vogelsoorten. Een bezoek aan Dar-es-Salaam staat mogelijk ook op het programma van de groepsreis. Hier bezoek je bijvoorbeeld het National Museum of Tanzania, gelegen in het hart van Dar es Salaam, met een uitgebreide collectie artefacten en exposities die de geschiedenis, cultuur en natuurlijke erfgoed van Tanzania illustreren. Leuk is ook om de grote openluchtmarkt Kariakoo Market te bezoeken, wat een van de allergrootste openluchtmarkten in oost-Afrika is.

GROEPSREIZEN TANZANIA WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers