groepsreizen wintersport

DIVERS GROEPSREIZEN WINTERSPORT OVERZICHT

Groepsreizen wintersport

Wil jij het komende jaar met een groep gaan skieen of snowboarden? Op zoek naar een leuke wintersport groepsreis? We hebben een aantal leuke aanbiedingen van verschillende gerenommeerde groepsreizen wintersport organisatoren voor je weten te verzamelen. Met meerdere mogelijkheden en landen voor verschillende leeftijden is er bij elke organisator voldoende aanbod. Klik op één van onderstaande groepsreis wintersport mogelijkheden voor meer informatie. We wensen je graag bij voorbaat veel inspiratie toe!

Er zijn steeds meer groepsreizen die naar wintersportbestemmingen gaan. Nu is een wintersportvakantie sowieso al ontzettend populair. Misschien ben je zelf ook weleens op wintersportvakantie gegaan. Op je ski’s of snowboard van de pistes af zoeven terwijl de wind langs je oren suist en de dag afsluiten in een gezellige après-ski bar waar je met zijn allen een biertje of een jagermeester drinkt is voor veel mensen nu eenmaal de ideale vakantie. Zo ideaal zelfs dat er talloze mensen zijn die liever met groepsreizen wintersport gaan, dan dat ze een zomervakantie boeken! En terecht, een wintersportvakantie is namelijk een ervaring voor het leven en wanneer je eenmaal geweest bent, wil je niets anders meer! Wanneer je met een groepsvakantie op wintersport gaat, hoef je niet bang te zijn dat je het niveau niet aan kunt. Of je nu een ervaren skiër bent en het liefst de hele week in je eentje of met een aantal andere ervaren skiërs grote tochten maakt over lange en steile pistes óf een beginnende snowboarder die het allemaal nog moet leren; Als je met een groepsreis wintersport gaat, is er voor ieder wat wils. Ga als ervaren snowboarder je eigen gang en verken het wintersportgebied waar je als groep bent neergestreken.

Voel de adrenaline als je neerdaalt op de zwarte pistes en geniet van de bewonderende blikken wanneer jij laat zien hoe goed je techniek is. Wanneer je nooit geskied hebt of een beginnende skiër bent, is het aan te raden om les te nemen. Leer enkele uurtjes per dag de fijne kneepjes van het skiën van een ervaren instructeur en oefen de rest van de dag voor jezelf óf met andere beginnende skiërs. Ervaar de lol van het vallen, het moeten wennen aan de verschillende liften en krijg tijdens je groepsvakantie wintersport steeds meer controle over het skiën of snowboarden. Met een groepsreis of wintersport draait het niet alleen om het skiën of snowboarden zelf. De hele sfeer rondom het wintersporten is fantastisch. Duik na een hele dag piste de kroeg in en geniet van de winterse sferen met Glühwein, shotjes, fantastische muziek en natuurlijk gezelligheid. Bezoek een rodelbaan en ervaar de kick van het afdalen met een slee. Drink warme chocolademelk met een klein scheutje rum om jezelf op te warmen en ervaar hoe leuk groepsreizen op wintersport zijn! We wensen je alvast enorm veel plezier toe met jullie wintersport groepsreis.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.