actieve groepsreizen

ACTIEVE GROEPSREIZEN OVERZICHT

Actieve groepsreizen

Zit jij niet graag stil tijdens een groepsreis? Smeer jij jezelf liever niet in op een mooi strand maar trek je de wandelschoenen aan? Dan is een actieve groepsreis echt iets voor jou. Wandel door de prachtige natuur van verschillende bestemmingen, zwem in de mooiste meren en rivieren of voel de zon op je gezicht branden terwijl je uitrust van een leuke dansvakantie. Een actieve groepsreis is een perfecte vakantie om lekker actief bezig te zijn en toch mooie bestemmingen te bezoeken. We helpen je graag bij het vinden van een bijzondere actieve groepsreis en hebben daarom diverse gerenommeerde aanbieders in een overzicht gezet. Klik snel door en zoek de vakantie die bij je past. We wensen je alvast enorm veel plezier toe!

 • TIP! Actieve groepsreizen voor 18-25 jr. en 25-39 jr. in Oostenrijk, Slovenië en Zwedenmeer informatie

 • TIP! Fiets- en wandelvakanties op elk werelddeel – vanaf 9 dgn vanaf €900 Meer informatie

 • TIP! Actieve groepsreizen voor singles (hike, bike, surfen, zeilen) vanaf €795 meer informatie

 • TIP! Actieve groepsreizen over de hele wereld – Meer informatie

 • TIP! Actieve groepsreizen voor singles – Meer informatie

 • Actieve groepswandelvakanties in Europa en erbuiten vanaf €800 meer informatie

 • Actieve groepsreizen in Europa en erbuiten vanaf €1000 meer informatie

 • Actief meezeilen groepsreizen in Nederland vanaf €280 meer informatie

 • Actieve bergsport groepsreizen vanaf 795 euro meer informatie

 • Vlaamse aanbieder van actieve groepsreizen voor alleengaanden – vanaf €600 –  meer informatie

 • Actieve kitesurf groepsreizen in Brazilië, Kaapverdische Eilanden of in Nederland – vanaf €499 – Meer informatie

 • Actieve groepsreizen op een culturele manier – Meer informatie

 • Actieve groepsreizen in de natuur (wandelen, fietsen, raften, wintersport etc.) vanaf 450 euromeer informatie

 • Natuurvakanties op alle continenten – vanaf 8 dgn vanaf €750 Meer informatie

 • Leren zeilen langs Griekse eilanden – vanaf 8 dgn vanaf €734 Meer informatie

 • Salsavakanties in Cuba en Ibiza – vanaf 8 dgn vanaf €600 Meer informatie

 • Klik hier voor actieve single wintersportvakanties.

 • Klik hier voor actieve single zeilvakanties.

 • Klik hier voor actieve eenouder groepsvakanties.

actieve groepsreizen

Kan een vakantie voor jou niet actief genoeg zijn, maar vind je alleen op pad gaan maar niets? Zoek je iemand die even enthousiast is als jij om je kostbare vrije dagen mee door te brengen? Actieve groepsreizen zijn dan dé oplossing voor je. Je hoeft niets alleen te doen, maar onderneemt alle activiteiten in groepsverband. Zo ben je én niet alleen én heb je nog een groot voordeel: je kunt elkaar motiveren om door te zetten. Om verder te gaan dan je in je eentje zou doen. Om jezelf te overtreffen. Om na een geweldige vakantie uiteindelijk met een voldaan gevoel weer naar huis te gaan. Een vakantie waarin je alles hebt gegeven dat erin zit. Maar hoe vind je nu die perfecte groepsreis voor actievelingen als jij? Een actieve groepsvakantie is mogelijk in uiteenlopende landen. Je zit dus niet vast aan een land waar je eigenlijk geen interesse in hebt, maar kunt dát land kiezen waar je altijd al graag heen hebt gewild. Voor de een is dit een compleet ander werelddeel, waar de ander liever in Europa blijft. Zo is er voor ieder wat wils. Wel zo fijn, want je reis moet ook qua omgeving natuurlijk helemaal aansluiten op jouw wensen.

Alhoewel je in je eentje de deur verlaat op weg naar jouw actieve groepsvakantie, ben je gedurende de reis alles behalve alleen. Met jou zijn er nog vele anderen die in jouw situatie zitten. En dus hebben jullie meteen wat gemeen: jullie willen er samen een actieve groepsreis van maken. Voor jullie staat actief zijn synoniem aan ontspanning en dus kunnen jullie elkaar motiveren. Het enige dat je op voorhand hoeft te doen, is kijken naar welke actieve groepsreizen het beste bij je passen. De een loopt immers liever rond in de bergen, waar actieve groepsreizen voor de ander een vakantie nabij (en in!) water betekent. Vind jij een vakantie bestaande uit liggen op het strand maar niets? Wil je de vakantie zo energiek mogelijk doorbrengen? Vind jij samen zijn fijner dan je reis in je eentje doorbrengen? Dan zijn actieve groepsreizen dé manier voor jou om jouw vakantie te vieren. Bekijk de verschillende vakantiebestemmingen en let daarbij op de soort activiteiten die worden ondernomen. Zo weet je zeker dat de gehele vakantie bij je past, van omgeving tot tijdsbesteding. We wensen je een bijzondere vakantie en onvergetelijke ervaring toe!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.