groepsreizen spanje

GROEPSREIZEN SPANJE OVERZICHT

Groepsreizen Spanje

Het mooie Spanje heeft zo ontzettend veel te bieden. De wijnen, de prachtige mannen en vrouwen, de mooie Spaanse taal en natuurlijk enorm veel prachtige steden. Van hoofdstad Madrid tot het kunstzinnige Barcelona, van de sinaasappelvelden in Valencia tot het muzikale Sevilla. Dit land laat je tijdens een groepsreis Spanje ervaren wat het zuidelijke temperament is. Om je op weg te helpen hebben we diverse Spaanse groepsreis aanbieders op een rij gezet. Zo kun jij je drukmaken over welke reis je zou willen boeken. Klik dus snel door op onderstaande links en laat je gedachten even afdwalen naar een heerlijke Spaanse tapas.

Een groepsreis Spanje: bruisend feestgewoel, opzwepende klanken van de Flamenco, zwoele nachten aan de Middellandse Zee of liever als een pelgrim op stap door de machtige bergen richting Santiago de Compostella. Het is allemaal mogelijk. Kies je voor de laatste optie, dan ben je er nog niet want de keuze is aan jou of je inderdaad de weg per voet af wilt leggen of dat je de route per fiets gaat verkennen. De vele groepsreizen naar Spanje geven jou de mogelijkheid precies dat te kiezen wat jou het meeste aanspreekt. Hou je wel van dansen en wil je graag de Flamenco leren? Zelfs dat kan met deze reizen. Je kunt bijvoorbeeld workshops volgen tijdens jouw rondreis naar Spanje en zo de machtige klanken van de Spaanse gitaren je laten meevoeren naar lang vervlogen tijden. Tijden waar de zigeuner over zijn leven zong bij het kampvuur. Voel je één met deze mensen en dans! Vaak zijn deze groepsreizen Spanje gecombineerd met diverse excursies in de omgeving zodat je Spanje leert kennen als geen ander. Hou je meer van geschiedenis? Ben je benieuwd naar de oude Moorse invloeden die Spanje mede gevormd hebben tot wat het nu is? Dan is een cultuurreis helemaal jouw groepsvakantie Spanje die je zoekt. Spanje is werkelijk een zomers pareltje in Europa! En dat allemaal op een afstand die qua reizen optimaal is.

Door met een groep deze reis te maken, zie je meer en is er altijd iemand in de buurt die je meer wilt vertellen. Maak bijvoorbeeld een reis naar Andalusië en bezoek steden zoals Granada en Sevilla. Een mooi gebouw om dan te bezoeken is de Mezquita van Córdoba. Dit is een zuilen moskee met een klassiek islamitische architectuur, waar later midden in het gebouw een kerkschip is gebouwd! Ben je na deze groepsreizen Spanje toe aan rust? Waarom zou je er dan niet nog een weekje aan vast plakken en de kust van Spanje bezoeken. Dat is toch waarom Spanje zo populair is. Hoewel rust misschien wel ver te zoeken is, want het uitgaansleven viert hier hoogtij en daar wil je natuurlijk gezellig aan meedoen! Overigens is een groepsvakantie naar Spanje ook te boeken voor een volledige vakantie aan de kust. Verder geen verplichtingen maar lekker jezelf onderdompelen in het Spaanse feestleven aan de Middellandse Zee, zo blauw, zo blauw… En over de heen- en terugreis hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal geregeld bij groepsreizen naar Spanje. Eventueel onderneem je met deze groep nog een leuke excursie naar een stad in de buurt of naar de mooie natuur. Ben je bijvoorbeeld alleen? Op de heenreis met één van de groepsreizen naar Spanje leer je al mensen kennen, met wie je lekker kunt gaan genieten van jouw welverdiende vakantie!

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.