groepsreizen china

GROEPSREIZEN CHINA OVERZICHT

Groepsreizen China

Azië en het grote en machtige China wachten op je. Dit prachtige land heeft zoveel geheimen en een eeuwenoude geschiedenis. Wilde jij altijd al de indrukwekkende Chinese muur zien? Dan is nu je kans tijdens deze bijzondere groepsreis in China. Bezoek jij de eeuwenoude tempels, de grote en soms moderne steden die vol met mensen zijn? Of wil je juist de buitenlanden bezoeken om daar de local te ontmoeten? We hebben een overzicht gemaakt met diverse aanbieders van deze groepsreizen. Klik snel op een link voor meer informatie en laat je betoveren door de magische wereld die zo ver van ons eigen land te vinden is.

  • TIP! Groepsreizen naar China of Tibet vanaf 16 dgn, vanaf €1900 Meer informatie

  • TIP! 2 verschillende groepsreizen naar China vanaf €1800 Meer informatie

  • TIP! Actieve groepsreizen China vanaf 12 dgn, vanaf €1700 Meer informatie

  • 5 groepsrondreizen door China  vanaf €2100 Meer informatie

  • Rondreizen door China vanaf 10 dgn, vanaf €1200 Meer informatie

  • Culturele groepsrondreizen China vanaf 14 dgn, vanaf €2100 Meer informatie

Een geschiedenis van wijsgeren als Lao Tse, acupunctuur, de Chinese muur, het grootste inwoneraantal ter wereld en het snelst ontwikkelende land; China laat zich niet in een paar steekwoorden omschrijven. Het land van de draak is op alle fronten een bijzonder land. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de oudheid en de moderne tijd van dit land en gaan daarom op onderzoek uit met groepsreizen naar China, om deze fascinerende reis door de tijd van dichtbij te ontdekken. Een groepsreis naar China brengt je naar hoofdstad Beijing, waar de meeste groepsreizen China zullen beginnen. Deze stad herbergt al millenia lang keizerlijke dynastieën en dit is te zien in de vele musea die de stad rijk is. De Verboden Stad is ook zo’n fascinerend stukje oudheid. Een unieke manier om tijdens de groepsreis door China de stad Beijing te zien en te ervaren, is om een fietsexcursie te boeken. Net buiten de nationale hoofdstad vind je de Chinese muur, waar de meeste groepsreizen naar China ook een dag aan besteden. En terecht! Deze muur is bijna 6500 kilometer lang en gaat, glooiend over de heuvels, voorbij de horizon. Ook het terracottaleger van Xi’an is vaak opgenomen in de reisbeschrijving van groepsreizen China. Duizenden soldaten bewaken hier het graf van de eerste Chinese keizer.

Dit is een van de vele bezienswaardigheden van China die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Kijk je ogen uit in Hongkong, een hypermoderne stad vol met felgekleurde neon reclame. Groepsreizen naar China laten echter niet alleen de culturele zijde van China zien. Dit immense land biedt ook veel natuur om van te genieten. In China kun je zeven klimaten ervaren, van een warm en vochtig subtropisch klimaat tot aan een droge woestijn. Groepsreizen in China die je met de trein het land laten doorkruisen, maken het mogelijk om deze diversiteit te zien. Wandel of fiets tussen de uitgestrekte rijstvelden door, die als groene trappen het landschap tekenen. Breng een bezoek aan magisch Yangshuo, waar de karstbergen de rijstvelden onderbreken. Ontmoet in de landelijke gebieden de authentieke bevolking met een traditionele klederdrachten, haardrachten en leefwijzen. Bezoek een verzorgingshuis van de uitstervende reuze panda. Heb je de mogelijkheid om met een groepsvakantie door China naar Tibet te gaan? Grijp dan deze kans om het land van de Dalai Lama te bezoeken. Beklim hier het dak van de wereld, de Himalaya, dat een aaneenschakeling is van adembenemende vergezichten met eeuwige sneeuw. We wensen je bij voorbaat succes met het kiezen uit de leuke groepsreizen China.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.