groepsreizen Nederland

GROEPSREIZEN NEDERLAND OVERZICHT

Groepsreizen Nederland

Dat Nederland mooi dat wisten we misschien al langer, maar vanwege klimaatproblemen, een pandemie en stijgende prijzen, zijn we ons eigen land steeds meer gaan waarderen. Ook op groepsreis gebied is er van alles te beleven in Nederland. Van wandelvakanties tot fietsvakanties of zelfs zeilvakanties, voor je het weet geniet je van al het moois dat ons land te bieden heeft. Bekijk hieronder het aanbod van alle groepsreizen aanbieders en groepsweekenden aanbieders in Nederland.

  • TIP! Diverse groepsweekenden voor singles in Nederland – vanaf €349  – meer informatie

  • TIP! Culturele groepsweekenden: van kunstweekenden tot chansons, van WOI tot geschiedenis – vanaf €439  – meer informatie

  • TIP! Groepsweekenden voor singles op Ameland en de Veluwe – vanaf €250  – meer informatie

  • Groepsvakanties zeilen in Nederland – vanaf €250  – meer informatie

  • Diverse natuurrijke groepsreizen (wandelen en fietsen) in Nederland – vanaf €350  – meer informatie

  • Kijk voor alle single reizen en weekenden in Nederland op single reizen in Nederland

Een groepsvakantie in eigen land kan een heleboel voordelen hebben. Het is goedkoop en beter voor het milieu en de omgeving is ongekend mooi. Een activiteit waar Nederland om bekend staat is wandelen. En er zijn een aantal heel bijzondere wandelroutes te vinden in ons land. Het Pieterpad is het bekendste langeafstandswandelpad van Nederland en loopt van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht, een afstand van 498 kilometer. Het pad voert door prachtige landschappen, waaronder de heuvels van Zuid-Limburg en de bossen van de Veluwe. Het is ook leuk voor buitenlanders die een teambuilding activiteit in Nederland willen doen. Kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Nederland. Het pad is opgedeeld in 26 etappes, variërend van 8 tot 24 kilometer, waardoor het geschikt is voor zowel ervaren als beginnende wandelaars. Verder kun je de Veluwe ook niet vergeten. Er zijn hier verschillende wandelroutes te vinden, waaronder de Veluwezoomroute, die begint bij het bezoekerscentrum Veluwezoom en je langs de mooiste plekjes van het gebied voert. Hou je van unieke zandvlaktes dan ga je naar de Loonse en Drunense Duinen. Een populaire route in dit gebied  is de Roestelbergse Heide-route, een 10 kilometer lange route die je langs de mooiste plekjes van de Loonse en Drunense Duinen voert.  Een andere bijzondere wandelactiviteit in het wadlopen.  De Wadden zijn een uniek natuurgebied in Nederland, dat bestaat uit de Waddenzee en de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Behalve wandelen is ook fietsen tijdens een groepsvakantie in Nederland erg populair. Wat dacht je bijvoorbeeld van de LF Zuiderzeeroute? Deze fietsroute neemt je 440 kilometer lang mee rondom het IJsselmeer. De route begint en eindigt in de historische stad Enkhuizen en brengt je langs pittoreske vissersdorpjes, mooie stranden en historische havens. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden, zoals het Zuiderzeemuseum en het Markermeer.De LF Maasroute is een andere route die net 40 km langer is en je meeneemt langs de Maas, van Maastricht naar Hoek van Holland. De route voert door verschillende mooie landschappen, zoals de Limburgse heuvels en de Brabantse bossen. Onderweg kom je langs verschillende historische steden en dorpen, zoals Roermond en Den Bosch. Een hoogtepunt van de route is het uitzicht op de imposante Maasvlakte bij Rotterdam. De LF Kustroute is een nog veel langere route. Deze 610 kilometer lange fietsroute neemt je mee langs de Nederlandse kust, van Sluis naar Bad Nieuweschans. De route voert langs de mooiste stranden, duinen en dijken van Nederland en biedt onderweg prachtige uitzichten op de Noordzee. Onderweg kom je langs verschillende historische steden en dorpen, zoals Den Haag en Zandvoort.

10 JAAR ERVARING

van wintersport, groepsreizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


NL TELT 2,3 MILJOEN SINGLES

En dat het daar waarschijnlijk niet bij zal blijven. In 2025 zal dit aantal doorstijgen naar 3 miljoen singles. Hierdoor zal waarschijnlijk ook het aanbod van single vakanties en alleengaande reizen alleen maar verder toenemen.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Groepsreizend erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

GROEPSREIZEN VOOR IEDER WAT WILS

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu met wintersport gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.